Katselet juuri päivitettyä MunVerkon pääsivua. Tämä sivusto korvaa aikaisemmat MunVerkon pääsivun ja MunPalveluiden blogin yhdistämällä ne yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Ovathan ne kuitenkin yksi ja sama asia.

Tavoitteena on luoda tälle sivustolle palveluja koskevaa materiaalia mukaanluettuna tarvittavia oppaita ja vinkkejä palveluiden käyttöön. Lisäksi tämä sivusto toimii yhtenä kanavana keskustella palveluista käyttäjien kanssa. Varsinaista käyttötukea ei tällä sivustolla kuitenkaan tulla tarjoamaan, vaan se tarjotaan edelleen MunVerkon tukifoorumilla.

Tämä sivusto on osa MunVerkon kasvojenkohotusta. Siisti ja toimiva pääsivusto on yksi osa uutta tapaa, jolla MunVerkon toimintaa pyritään tuomaan paremmin läpinäkyväksi ja käyttäjälle helpommaksi ymmärtää.

Tarkoituksena olisi, että kaikki oleellinen tiedottaminen tapahtuisi tämän sivuston kautta. Tavoitteena on myöskin, että tällä sivulla olevat tiedotteet sitten päivittyisivät automaattisesti jokaisen palvelun etusivulle. Näin käyttäjille tulee yksi selkeä paikka, josta tarkistaa ajankohtaiset tiedotteet ja palveluiden tilanne, mutta silti tarvittavat palvelukohtaiset tiedotteet ovat helposti nähtävillä kunkin palvelun etusivulla.

Muistathan, että MunVerkko on myös Facebookissa? Jos olet Facebookin käyttäjä, tykkäämällä MunVerkon Facebook-sivuista saat tuoreimmat tiedotteet ja blogimerkinnät kätevästi Facebook-seinällesi. Näin pysyt helpommin ajantasalla MunVerkon tapahtumista.

Kaikenlainen palaute palveluista, tästä sivustosta on tervettullutta. Palautteidenne avulla voimme kehittää palveluita entistä paremmaksi.

Kategoriat: MunVerkko

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.